Helping The others Realize The Advantages Of su kaçak tespiti

Wiki Article

Ayrıca, kullanıcıların su tüketimini takip etmelerine ve su tasarrufu yapmalarına olanak tanır. Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır Bu sistemler, su kaçaklarını belirledikten sonra otomatik olarak su akışını durdurabilir ve kullanıcıya uyarı gönderebilir.

Kalorifer borularında meydana gelen su kaçağı sessiz ve uzun süre fark edilmeyebilir. Siz erken fark ettiğiniz için şanslı sayılırsınız.

Akustik dinleme cihazları: Bu cihazlar, su sızıntılarının oluşturduğu sesleri algılamak için kullanılır. Mikrofonlar veya hassas sensörler kullanarak su sızıntılarından gelen sesleri yükselterek duyulabilir hale getirirler. Tanıtım videosunu izle

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara two yıl garanti veriyoruz.

Termal kameralar, kaçakların yerini sıcaklık tespiti ile yapar. Belli bir alana tutulduğunda sıcak su boruları içerisindeki sıcaklığı tespit ederler.

Evinizde ya da yukarıda saydığımız mekanlardan herhangi birinde iseniz ve tüm musluklarınız kapalı olduğu halde su su kaçağı tespiti sayacınız sürekli dönüyorsa bir yerlerde su kaçağı olduğundan emin olabilirsiniz.

Petek altında sürekli rutubet oluşuyorsa bu durum kalorifer borusunda su kaçağı olduğu anlamına gelebilir. Kalorifer borularında su kaçağı meydana geldiğinde aşırı bir belirti meydana gelmez.

Su kaçağı tespiti sonrasında sizing tam bir fiyat teklifi sunuyoruz. Onarım işlemleri için ek ücret talep etmiyoruz, teklifimizde belirtilen fiyatlar su kaçağı tespit kapsamında hizmet alırsınız.

Cihazla Su Kaçağı Bulma: Akustik dinleme cihazları ve termal kameralar gibi contemporary cihazlar kullanarak su kaçağını hızlı ve doğru şekilde tespit ediyoruz.

Temiz su ve kalorifer tesisatı kaçaklarında termal kamera ve su sesini algılayan cihaz ile bulunmaktadır. su kaçağı tespit Termal kamerayla su kaçağı tespiti genelde sıcak su kaçaklarında ve kombi su kaçağı tespitinde yapılır.

Garantili kırmadan su kaçağı tespiti için İstanbul’da hemen servis talebinde bulunabilirsiniz

su kaçak tespiti Su tesisat uzmanları, bu teknolojileri kullanarak su kaçaklarını hızlı ve doğru bir şekilde teşhis su kaçağı tespit edebilir.

Her uygulamayı kapsayacak şekilde sızıntı tespiti için optimize edilmiş frekans tepkileri ile yüksek kaliteli piezo mikrofonlar basit geçişler sağlar

Su kaçağı meydana geldiğinde kendi imkanlarınızla kaçağın olup olmama durumuna bakmak istiyorsanız; su saati yöntemini kullanabilirsiniz.

Report this wiki page